miercuri, aprilie 28

Talent sau inconstienta?




Cand am vazut pozele astea, gandul mi-a zburat la cei doi copii pe care ii vazusem ieri, cu rolele pe strada, printre gropi si masini. Mai ales printre masini. Nu pareau sa aiba mai mult de 10-11 ani.
Unul dintre ei abia isi tinea echilibrul, si intr-una din mainile pe care le flutura in aer am vazut un telefon... era evident ca incerca sa comunice cu cineva, dupa incapatanarea cu care voia sa duca telefonul la ureche. 
Eram uluita si ingrozita in acelasi timp! Nu numai ca incurcau circulatia dar erau in pericol! Zona in care isi etalau "aptitudinile" e una destul de aglomerata. Unii soferi franau si claxonau, altii doar injurau si treceau mai departe...

Ma intreb daca parintii aveau habar pe unde-si fac veacul odraslele lor... desi nu cred. Cata inconstienta! Cata nebunie!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket













7 comentarii:

  1. chestiile astea se fac in spatii amenajate, nu pe strada, printre masini...datu cu rolele e mai mult un hobby...dar ce fac cei din poze, mie mi se pare nebunie totala, adica intr-o fractiune de secunda poti sa cazi si sa te duci...

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa mine, e curata nebunie...

    RăspundețiȘtergere
  3. I-mi place cand ai vad facand astfel de acrobatii,dar cu siguranta nu printre masini,ci in locuri special amenajate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uit si ma intreb de ce oamenii mari uita atat de repede nebuniile copilariei. Foarte frumos, chiar daca este curata nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Robert, copiii din fotografii au muncit mult pentru a ajunge la asemenea performante, deci as spune ca e arta ce fac ei. Insa pustii pe care i-am vazut eu plimbandu-se cu rolele printre masini, erau chiar inconstienti, mai ales ca unul dintre ei nici nu stapanea prea bine arta mersului pe role.

    RăspundețiȘtergere