duminică, aprilie 25

Lectie pentru viata

Oamenii intra in viata ta pentru un MOTIV, SEZON sau o VIATA. 
Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Poate parea ca fiind trimis de Dumnezeu, si este! E acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie. Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va face sau va spune ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. 
Cateodata ei mor. Cateodata doar se indeparteaza. Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa iei o pozitie. 
Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, misiunea acelei persoane a fost indeplinita.Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este timpul sa mergi mai departe.
Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, pentru ca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ei iti aduc o experienta de pace  sau te fac sa razi. Ei iti pot da de obicei o cantitate incredibila de bucurie. Crede, este real. Insa doar pentru un sezon.
Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie emotionala solida. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana si sa pui in practica ceea ce ai invatat, in toate celelalte relatii si aspecte ale vietii tale.
Se spune ca dragostea este oarba, dar prietenia este clarvazatoare...


Nota: Am primit acest mesaj ieri, pe mail, de la o draga prietena, careia ii multumesc. Pentru ca mi s-a parut extraordinar, m-am gandit sa il postez aici.

Un comentariu:

  1. si mie mi se pare extraordinar
    multumesc ca l-ai impartasit cu altii mai tinerei asa ca mine, care mai au o gramadat de invatat

    RăspundețiȘtergere