marți, martie 23

Fara originalitate, dar amuzant ;)) (sursa: mail)


     Niciodata sa nu iei viata prea in serios... nimeni n-a plecat viu din ea.


     Test de oboseala
     (cititi cu atentie textul)  

      Imaginea de mai jos are doi delfini identici in ea. A fost folosita in spitale pentru a masura nivelul de oboseala al pacientilor. 
      Priveste la cei doi delfini cum sar din apa. Delfinii sunt identici. Un studiu stiintific apropiat ne-a dezvaluit ca: in ciuda faptului ca delfinii sunt identici, o persoana supusa starii de oboseala (care are un nivel scazut al antioxidantilor) va descoperi totusi diferente intre ei. Cu cat pacientrul descopera mai multe diferente (intre cei doi delfini), cu atat el este mai obosit (are un nivel al antioxidantilor mai scazut)...
       Priveste la fotografia de mai jos si daca gasesti mai mult decat una sau doua diferente inseamna ca trebuie sa-ti iei o vacanta (si sa consumi mai multi antioxidanti - sa fii 100% consumator de produse...).






















                                      Eu sunt deja in vacanta. :))




6 comentarii:

  1. Foarte fun! Cred ca si daca delfinii ar fi fost identici, ne-am fi dorit sa vedem diferente..nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oo, da. Daca testul era adevarat, la cat de obosita am fost in ultimul timp, as fi fost in stare sa desenez ceva in plus pe la vreun delfin (in cazul in care erau identici)... numai sa plec in vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii insa, sa poti lua o vacanta desi esti in acelasi loc. trebuie doar sa regasesti linistea din tine. E ca si cu Dumnezeu, nu trebuie sa mergi mereu la biserica pentru a-i simti prezenta.
    Mult noroc in a te regasi. Ai cel mai bun bilet catre cea mai buna locatie: imaginatia ta si spiritul liber

    RăspundețiȘtergere
  4. Ratacesc de atata timp prin bezna si orice strigat mi-a fost fara ecou. Insa mai apar cate doi delfini si ma fac sa simt briza marii.
    Multumesc pentru cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Delfinii exista in tine, la fel ca si lumina! Trebuie doar sa ai puterea sa o vezi.
    Si eu am fost in bezna....si intr-o mare de durere..nici macar sa strig nu mai puteam,insa viata mi-a demonstrat ca nu e atat de rea pe cat o vedeam eu. Am deschis ochii si am vazut lumina!
    Si lumina ta e acolo, trebuie doar sa iti obisnuiesti ochii cu intunericul, sa capeti incredere si sa faci pasi mici catre lumina ta

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu ai idee cat de bine mi-au facut cuvintele tale... Multumesc suflet ales!

    RăspundețiȘtergere