luni, martie 22

Pe faleza

            Am fost in sfarsit pe faleza! E si departe tare ;)) (doar trei sferturi de ora pana acolo), asa ca am profitat de vremea excelenta si dusi am fost. Micuta noastra a fost mai mult decat fericita. Ne-am intalnit unchiul si matusa, asa ca ziua a fost perfecta. A alergat TOT  timpul!! Nu-mi pot inchipui de unde are atata energie, pentru ca eu simteam ca ma lasa puterile doar strigand dupa ea sa nu se apropie de apa. 
           In afara de asta, am vazut un nivel al Dunarii foarte crescut. Pana acum ne gandeam ca mai are putin si ramane cu cateva picaturi pe fundul albiei, dar acum si-a luat revansa.
         Am intalnit multi catei - evident, pe toti ii cheama... Kiki - am intalnit si un gandacel - pe care l-a admirat vreo 5 minute, l-a intrebat unde se duce, pentru ca e cam tarziu, i-a spus "Paa" apoi si-a continuat maratonul. 
        Apoi, matusa a venit cu o idee inovatoare: "Sa aruncam cu pietre in apa"... idee nu foarte pe placul meu, dar extrem de agreata de micuta mea. Bineinteles ca nu am fost de acord... asa ca urmatoarea jumatate de ora ne-am petrecut-o intr-un mod foarte educativ - aruncand pietre in apa...
        Intr-un final, salvarea a venit de la o pisica ratacita pe acolo. Am convins-o sa faca o poza pe langa pisica si apoi am plecat. Am ajuns in parc! Ne-am dat in leagan, in tobogán... ce mai, ne-am distrat pe cinste!
        Seara s-a incheiat in cel mai placut mod cu putinta - asta insemnand strigate tribale si batut din picioare... deoarece mica domnisoara voia o cutie interesanta cu bomboane de ciocolata - care nu intra in discutie, avand in vedere ora inaintata. Bineinteles, au urmat proteste, plansete si tipete (pentru impresie) din partea micii teroriste, pana cand s-a asternut linistea. Matusa a fost impresionata de rapiditatea cu care s-a stins "focul de artificii" si   s-a amuzat teribil pe seama conversatiei noastre.
         Am ajuns acasa, toata lumea e obosita, insa micuta mea tot nu vrea sa mearga la culcare. Intr-un tarziu, cedeaza si recunoaste ca e foarte obosita si ar vrea sa mearga "la nani". Cu bebelusul (o papusica) si "pisica". "Pisica" e pernita cu care doarme de cand era un bebelus, si de care nu s-ar desparti in ruptul capului. Dar asta e alta poveste...

2 comentarii:

  1. Pupici micutei tale!e f bine ca are atata energie, copiii care sunt f linistiti la varsta ei nu sunt f fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! E intr-adevar plina de energie si ne bucuram ca e sanatoasa si creste frumos, insa oricat ne-am stradui, nu reusim sa tinem pasul cu ea. E evident de ce.

    RăspundețiȘtergere