joi, februarie 17

Sfântul Spam

Imaginea e preluată de pe site-ul
Yahoo
Dacă anul trecut s-a dovedit a fi unul plin de ghinion şi cu puţine bucurii, în 2011 se pare că astrele sunt mult mai generoase cu zodia mea. Mi-am dat seama încă din primele zile ale lunii ianuarie că norocul mi-e alături şi dacă reuşesc să-mi revin din uimire, până la sfârşitul anului poate intru în top 300.


Astfel, cu încântare studiez ofertele zilnice care includ reduceri substanţiale la... viagra!! :))  Le citesc atentă pe toate (doar sunt oferte!), chiar dacă se pare că unele mi le-am trimis... eu!
Dar să nu uit! Probabil cineva acolo sus mă iubeşte, pentru că săptămânile trecute am câştigat un milion de dolari la loteria australiană (de care n-am auzit până acum), iar astăzi, am fost aleasă de Telecoms Management drept câştigătoarea celor £1,000,000 puse la bătaie pentru a recompensa loialitatea utilizatorilor "Yahoo, Aol, Walla, Gmail, Russian Mail, Hotmail". Sunt în extaz! Trebuie să le răspund imediat şi să le trimit câteva date personale, dar asta o voi face după ce termin de scris pe blog.

De ziua îndrăgostiţilor am aflat că secretul seducţiei şi succesul unei relaţii stau în puterea "parfumului cu feromoni", oferit cadou se pare, dacă îmi fac un cont pe site-ul www.spamlagreu.ro. Lucky me!!
De asemenea, mi s-a oferit  oportunitatea de a-mi construi o strălucită carieră în cadrul companiei Lady’s (firmă prosperă, a cărei seriozitate reiese din modul în care încearcă să-şi recruteze personalul). 

Şi dacă viitorul îmi surâde zglobiu din umbra milionului de dolari, destinul meu se află cu siguranţă sub o stea norocoasă, pentru că un om cu inimă mare, bine intenţionat, mi-a prezentat o rusoaică focoasă, nerăbdătoare să-mi devină soţie (s-o fi gândit că din banii ăştia îmi pot permite o operaţie de schimbare de sex) :))

Sincer, nu ştiu ce-am făcut să merit fericire mai multă decât poate duce un muritor de rând, pentru că am mai căzut în păcatul clevetirii de câteva ori şi am criticat conducerea în diverse rânduri (deşi cea din urmă poate fi virtute, nu păcat... sau invers?!). 





Toate acestea au fost posibile odată cu canonizarea noului sfânt - Spam - mare făcător de minuni, adepţii săi înmulţindu-se de la o zi la alta, ducând din mail în mail privilegiul ocupării timpului cu cititul/ştergerea unor chestii complet inutile.

Acum lăsând gluma la o parte:
Dacă ştie cineva cum pot scăpa de spam, poate îmi spune şi mie. 

14 comentarii:

  1. Draga mea, odată ce l-ai canonizat nu mai poţi scăpa de el! =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar aș vrea să aflu și eu cum se poate scăpa de spam-uri. Am cam aceleași probleme ca și tine. Poate primim o soluție salvatoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arcadia,
    Nici n-aveam cum să fac altfel. E prezent zilnic, de poţi face calendarul după el. Probabil am să termin prin a-mi lua nevastă rusoaică. =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana,
    după cum vezi, slabe speranţe.
    Eu la început am mers din mail în mail şi m-am dezabonat de la anuţurile lor, la care oricum nu mă abonasem. Vreo două zile au încetat, iar apoi au revenit în forţă, de data asta nemaiavând decât invitaţia pe site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trimite orice adresa care îţi intră în inbox şi nu îţi este pe plac în spam. La ceva timp şterge centinutul fişierului spam. Este singura soluţie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai scapi odata ce ti-au aflat adresa de mail.Sunt patit si eu cu FreeLoto.In fiecare zi sunt castigator :).Cineva m-a sfatuit sa schimb adresa de maill.

    RăspundețiȘtergere
  7. si tu Brutus? :)) Toata lumea, de fapt

    RăspundețiȘtergere
  8. Costea,
    tot ce am descris eu aici se întâmplă în spamuri, dar tot e enervant pentru că zilnic primesc mai multe mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  9. Florentin Drăgănescu,
    nu prea aş vrea să-mi schimb adresa de mail, dar aş putea lua în considerare şi această opţiune. Eu mă gândeam că este vreun site unde poţi raporta aceste abuzuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulia,
    Toată lumea? Atunci e jale mare! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci va sa zica iti trimiti singura mesaje...?! La chestia asta chiar nu ma asteptam din partea ta =))
    Din astea primim cu totii, stai linistita.
    Cunosc 2 solutii sa scapi de spam:
    - Iti cumperi adresa de la yahoo. Costa vreo 20$;
    - Cu perseverenta multa introduci fiecare adresa care iti trimite astfel de e-mail-uri in spam: Option->More Option ->Spam si acolo dai ADD si adaugi resprectiva adresa. Problema este ca baietii au zeci de astfel de adrese de pe care dau spam. Deci e cam o lupta inegal: TU versus INTERNET. Dar cu timpul mai reduci din ele :)

    Oricum, spor la ANTI ...SPAM!

    RăspundețiȘtergere
  12. Robert,
    ... şi eram sigură că mi-am luat medicamentele la timp! =))

    Adresă de la Yahoo nu-mi cumpăr, nu sunt o personalitate şi la un moment dat aş putea-o schimba pe aceasta... deşi mi-e dragă şi nu prea aş vrea.

    Am să încerc varianta a doua. Mulţumesc! :)

    Deşi după ce am scris postul acesta şi am şters toate mesajele, nu a mai venit nimic în spamuri. Deocamdată. ;)) Mi-or fi citind spamerii blogul! =))

    RăspundețiȘtergere
  13. hEYYY CE FACI? CUM ESTI? cE-TI FACE FETITA?...VREAU SA MA REAPUC DE SCRIS....SPER SA REUSESC...MIE DOR SA INTRU ZILNIC PE PAGINA TA... TE PUP SI SPER CA SUNTETI BINE:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Madalina,
    suntem bine! Ma bucura revenirea ta, ti/am dus dorul. :) Mai ales ca acum am tras eu chiulul...
    Ne mai intalnim. ;)

    RăspundețiȘtergere