miercuri, septembrie 1

Inca un telefon

       Aseara, pe cand imi imbaiam odorul, minunea tehnologiei moderne (adica telefonul mobil) incepe sa sune vesel.  Eh, ma gandesc, lasa-l. N-aveam cum sa raspund – clabuceam fetita si oricum n-o las singura in baie. Dar, cu o scurta pauza intre apeluri, telefonul meu suna de mama focului.
       Pana la urma am terminat cu baita, si tocmai o imbracam pe Andreea, cand micul obiect da semne de neliniste din nou. M-am gandit  ca s-a intamplat ceva (ca doar nu suna nimeni de sase ori sa-ti spuna ca s-a logodit) si dau sa raspund. Numai ca... numar necunoscut!! Cum nu mai raspund la astfel de apeluri de la telefonul buclucas incoace, ma opresc. Apelantul era insa foarte insistent (!!) asa ca in cele din urma apas tasta verde si zic - "alo" - cam mecanic, ce-i drept. De la celalalt capat se aude o voce ragusita de femeie :

 Álo ! Cini iesti ?

WTF !!!!!!!!! Ma suni de o ora sa ma-ntrebi cine sunt ??!! M-am gandit ca cineva face glume proaste, asa ca intreb si eu :
 Dar tu cine esti? Si cu cine vrei sa vorbesti?
Cu Ginuta - parea ca nu glumeste.
Greseala. Si-am inchis. N-a mai sunat. Probabil tonul meu nu foarte amabil rece, a convins persoana ca nu e bine sa repete actiunea.
Ce nu pot eu intelege e urmatorul lucru: cum poate suna cineva de atatea ori la acelasi numar, intr-un timp atat de scurt? Adica, ma gandesc si eu ca tot omul, daca ai o urgenta si cel pe care-l suni nu raspunde, trimiti un sms. Nu? Se pare ca nu.

11 comentarii:

  1. pe mine ma enerveaza oamenii asa de insistenti. suni o data, suni de 2 ori daca vezi ca omu nu raspunde nu inteleg pentru ce mai insista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare foarte logic. Iei telefonul mobil si suni la intamplare... e normal sa intrebi "Alo! Cini iesti?" ca doar nu sti la cine ai sunat.

    Motivul apelului? Nu conteaza...Vrei doar sa socializezi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce se intampla?:)nu mai postezi nimic...nici nu te mai faci simtita ca prezenta online?:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandra, femeia probabil se simtea singura :))

    @robert, daca persoana are mintea odihnita si timp berechet... ;))

    @madalina, am fost nevoita sa plec urgent din oras si n-am mai avut timp sa anunt. Sunt bine, multumesc :)

    @serban, intamplarea n-a fost tocmai draguta. Pana si fetita mea si-a dat seama ca nu e normal sa sune telefonul atat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. cine esti? ce intrebare de baraj...

    RăspundețiȘtergere