duminică, septembrie 12

Emotii

Vara asta am transferat-o pe Andreea la o alta gradinita. Maine vom face cunostinta cu Doamna si cu noii colegi. Am emotii mult mai mari decat mica nazdravana, care are grija sa-mi mai tranteasca in nas "mami, cred ca nu vreau sa merg la gradinita" pe post de santaj. Asta se intampla de obicei cand nu sunt de acord cu anumite cerinte formulate cu insistenta. Dar nu-mi fac griji pentru ca stiu cat e de innebunita dupa copii, asa ca sper sa fie bine.

Spre deosebire de anul trecut, acum vorbeste bine!! Deci putem conversa! Toamna trecuta, pentru orice intrebare referitoare la programul din ziua respectiva, avea un singur raspuns: "m-am jucat cu copiii la gradinita"... si atat!! Astept cu nerabdare impresiile de maine, pentru ca sunt convinsa ca va avea multe de povestit.

6 comentarii:

  1. eu ii povesteam la mami tot, iar inainte de serbari ma jucam singura si cum eu eram doamna educatoare, faceam repetitie cu copiii si spuneam eu toate poeziile tuturor iar mami ma asculta din bucatarie:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra, fetita mea e inca micuta. Anul trecut nici nu vorbea foarte bine, de aici si toate neajunsurile. Dar acum vorbeste, vorbeste, vorbeste... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti fi sigura ca voi povesti, Madalina :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asteptam cu drag pentru ca se vede din zambetul ei cald ca este un copil minunat si plin de viata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru vorbele tale frumoase, Iulicik!

    RăspundețiȘtergere