miercuri, iunie 9

Omagiala

Azi a fost cu siguranta ziua surprizelor neplacute, oferite cu generozitate de oamenii de langa mine. Mai intai am ramas cu un gust amar vazand pana unde poate merge meschinaria unora, ca mai apoi, spre seara, sa ma socheze lipsa de bun simt a unor concitadini.
Se pare ca in anul 2010, la bloc, inca mai locuiesc mitocani  (apartamentus ruralus). In seara asta, am avut nenorocul sa dau peste un specimen, pentru care, cosul de gunoi e articol de design interior, iar eliberarea resturilor menajere pe fereastra, direct in capul trecatorilor, face parte din show-ul de marti. Spre fericirea noastra, ne-a ratat. 
 Intalnirea de gradul 3 cu apartamentus ruralus m-a lasat intr-o stare contemplativa, asa ca ii dedic (lui, mitocanului) urmatoarul clip... merita! Desi nu cred ca esenta melodiei ar putea penetra stratul de osanza ce-i acopera creierul neted. 

4 comentarii:

  1. Fel de fel! Si cu astfel de oameni ne straduim sa mergem inainte, spre civilizatie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mai bine era "tembeloidus urbanus" in loc de apartamentus ruralus, care ma duce cu gandul la simplul om de la tara, ajuns si el la oras.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca denumirea data de tine se potriveste ca o manusa badaranilor care polueaza orasele.

    RăspundețiȘtergere