luni, mai 24

O zi...









Ieri a fost ziua mea. Mi-am petrecut-o frumos, in parc, alaturi de sotul si fetita mea. Cu siguranta Andreea a fost cea care s-a distrat cel mai bine. Eu am vorbit la telefon... mult... pentru ca m-a sunat toata lumea sa-mi ureze "alea, alea" (de bine). E placut sa stiu ca atatia oameni se gandesc la mine, insa devin usor nostalgica. 


Nu anii adunati ma fac sa ma simt asa, ci distanta care se aseaza peste clipele petrecute alaturi de tatal meu. Fara sa vreau gandul ma duce spre el, pentru ca azi este/ar fi fost ziua lui de nastere. Ar fi implinit 66 de ani. 
Poate stie ca ma gandesc la el, poate stie ca Andreea ar vrea sa mearga cu el in parc... poate stie ca inca nu-i pot privi fotografiile... dar astazi este ziua lui, asa ca daca ar fi langa noi i-as spune: 








La multi ani, tata!

9 comentarii:

  1. La multi ani draga mea , cu siguranta ca tatal tau stie ca i urezi la multi ani si te vegheaza de acolo de sus si sigur iti spune si el la multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa iti urez si eu un calduros "la multi ani" si sa ai parte de tot cei mai bun pe lume.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Darias, multumesc. Nu stiu daca asa e, dar e un gand linistitor pentru moment.
    Alexandra iti multumesc si te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! Si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu intarziere iti zic si eu La multi Ani!
    Iar cei dragi care nu mai sunt langa noi cu siguranta ne urmaresc de acolo de sus si se bucura de noi! Cred asta din toata inima...si eu am pe cineva (strabunica mea) printre nori si de la 8 ani (eram micuta) ii simt lipsa mereu...am invatat multe de la ea... mi-a aratat calea spre o viata fericita si m-a invatat cum sa fiu om...printre povestile ei frumoase imi spunea de lume si cum trebuie sa fiu.
    A fost cel mai bun exemplu de om pe care l-am vazut de cand sunt!
    Intr-o zi stiu ca vom fi iar impreuna...si tu ar trebui sa crezi asta...iubirea nu moare niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult!
    Tata a fost un om deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mare intarziere....

    LA MULTI ANI FERICITI, alaturi de sotul tau si micuta Andreea.

    Tu stii, ca sufletele celor dragi, ne insotesc pe tot parcursul vietii. Ei ne vegheaza...iar noi ne rugam pentru ei. Ei doresc mult ca noi sa nu suferim, sa ne gandim cu drag la ei, dar fara suferinta. "Acolo", ei sunt fericiti si sunt protejati de Lumina, Adevarul, Viata si Iubirea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, Oliana! Doar tu stii sa imi iei sufletul in maini si sa il modelezi atat cat trebuie. Doar tu stii sa ma faci sa zambesc printre lacrimi.
    Iti multumesc prietena draga, iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine! Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere