vineri, mai 21

Taxa pe sare!!










Foarte ingrijorati pentru sanatatea populatiei, cei din Ministerul Sanatatii s-au gandit ei asa... bine (cred ca n-au dormit nopti intregi de grija!!) si acum pregatesc o noua taxa: taxa pe sare , deoarece poporul nu are dupa ce bea apa  mananca prea sarat si asta cica nu face bine la sanatate.
Am impresia ca peste jumate de an, sarea va intra in categoria produselor de lux. Parca ïl vad pe Catalin Radu Dezastre transmitand de la fata locului: "tocmai a fost anihilata o retea de traficanti de sare...".

Dragi ministri si care mai sunteti pe acolo... va multumim ca: printre scobitul in nas, urechi, scarpinatul la... burta si urmarirea cu interes a bunaciunilor din filmele porno, deci printre toate aceste activitati de extrema importanta nationala, va pasa si de sanatatea electoratului!


P.S. Stirea vine de la Antena 3, asa ca...

3 comentarii:

  1. Drept sa iti spun mie chiar nu imi place sa mananc sarat, dar putina sare in ochi le-as da cu placere guvernantilor astia!

    RăspundețiȘtergere
  2. A, pai atunci nu este grav deloc , vine curand momentul cand se va pune si taxa pe aer , la ce sa traim , daca vrem sa traim sa platim ce drq nu ne au dat ei viata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Robert, nici eu nu mananc sarat, dar mi se pare aberanta ideea, pentru ca o astfel de taxa ar insemna cresterea preturilor la toate alimentele.
    Darias, in ritmul asta vom ajunge sa platim taxa pentru faptul ca ne-am nascut. Nu-i frumoasa tara noastra!?

    RăspundețiȘtergere