joi, iulie 28

Back in the loop

De trei săptămâni, posesorul numărului de telefon 0745212590 (pe care, fie vorba-ntre noi, nu îl cunosc) mă sună într-o veselie.  Prima dată am crezut că e cineva cunoscut, pentru că m-a apelat de câteva ori până am răspuns. Apelantul a bâlbâit ceva, dându-mi astfel de înţeles că nu era om care avea de discutat cu mine, şi cum era de aşteptat, am închis văzându-mi de treburi.

Dar... cum există întotdeauna unul cu mintea odihnită, abia acum a început distracţia!
O vreme a sunat zi-lumină cu număr ascuns, apoi văzând că nu răspund, indiferent de insistenţa sa, admiratorul meu a hotărât să iasă din anomimat, apelurile fiind făcute în continuare de pe numărul de mai sus. Dacă văzu omul că nici aşa nu răspund, a început să-mi trimită sms-uri, îmi care îmi cerea să-l/o sun, mă tot întreba cine sunt şi de unde am numărul lui/ei de telefon.

Pardon?!
Acum, stimate concetăţean... iartă-mi îndrăzneala  ... da'... 'mneata, de unde ai numărul meu de telefon?
În plus, dacă tot suntem best pals (pe principiul: "tu îţi pierzi vremea trimiţându-mi sms-uri, eu consum bunătate de timp liber, citindu-le), spune-mi rogu-te, tu chiar n-ai şi alte treburi pe-acasă?
Întreb şi eu, pentru că ieri am primit 3 sms-uri cu textul: "Sunama". Ete... exact asta mă pregăteam să fac, numa' că m-ai luat niţel prin surprindere!

Dar stai... "sunama" este oare echivalentul lui "sună-mă"? Că poate omul învaţă japoneza şi vrea să mă avertizeze de vreo catastrofă... sunama... tzunama... Mneah! Stai omule liniştit! Dunărea n-a mai ieşit din matcă de anul trecut, iar valul de căldură nu mă afectează prea tare, că merg mai pe la umbră şi nu plec de acasă fără sticla cu apă după mine.

Lăsând gluma, dacă persoana mai insistă, mă gândesc să fac o reclamaţie la poliţie. E bine? E rău? Îmi poate da cineva un sfat în această privinţă?





9 comentarii:

  1. o sa se potoleasca...pana la urma daca nu il bagi in seama..:). Am patit si eu din astea. Daca nu, poti face si o plangere la politie. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. acuma sa nu zici care cumva ca si io sunt pe-o parte dar mai intai as vrea sa stiu cum ai pus frumusete de emoticon acolo in articol (ma refer la ala care face plecaciuni )

    Dara draga , e plina lumea de ciudati ! parca mai plina ca oricand . Uneori ma mananca degetele sa scot aparatul foto si sa fotografiez specimenele germaniei , care sunt asa de multe pe km patrat ......sa le studiez nitel (imi pare rau ca nu m-am facut antropolog :)) serios ca mi-ar fi placut ! )

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucica,
    am impresia că persoana care m-a tot sunat îmi citeşte blogul. Azi n-am mai primit nici zare de apel sau sms. Oricum, am hotărât că dacă nu se potoleşte să merg la poliţie. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alm,
    le-am luat de aici. Dai click pe un emoticon şi îţi apare codul lui pe care îl copii şi-l pui frumos la tine în postare. Ai grijă ca atunci când dai paste la cod în articol să bifezi butonul HTML din tabloul de bord. Te rog să faci abstracţie de limbajul deloc profesionist.

    În rest, trăiască ciudaţii! Noi cu cine ne-am mai distra, dacă ei n-ar exista?

    RăspundețiȘtergere
  5. Alm,
    am tot încercat să las un comment la tine pe blog, dar îmi apare error 503 service unavailable.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai sunt de-astia, care poate ca se plictisesc. Alta explicatie nu gasesc pentru rabdarea si perseverenta lor care poate sa tina cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mircea Vlăduţ,
    cred că persoana care m-a sunat pe mine murea la propriu de plictiseală, de vreme ce m-a apelat aproape zilnic, timp de 3 săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu politia nu rezolvi nimic. Ia pe unu' de la Al-Queda, da-i coordonatele si sa vezi daca te mai suna cineva apoi. Da sa faci in asa fel incat sa stie tot Galatiu =))

    Lasand gluma la o parte, ai trei solutii:
    - se plictiseste si i se pune pata pe altcineva;
    - raspunde-i la telefon si vezi ce vrea;
    - da-l pe mana Al-Queda (Politiei).

    RăspundețiȘtergere
  9. Robert,
    mai trebuie sa iau legatura cu organizatia si... gata!:D
    Dar sa stii ca nu pot suna persoana, chiar daca e cea mai fierbinte dorinta a sa in acest moment, judecand dupa sms-urile ("sunama") pe care mi le trimite aproape zilnic. Asa ca mai astept, poate se plictiseste, iar daca nu, de luni ma duc la sectia de militie.

    RăspundețiȘtergere