duminică, octombrie 10

Milionăreasă mă fac!

  Din curiozitate şi... o oarecare lipsă de ocupaţie, m-am înscris şi eu pe BlogMoney. N-am înteles prea bine cum stau lucrurile pe acolo (neuronul meu e amorţit de la nurofen si paracetamol), dar am făcut ochii maaari la asta: auzi, un post de pe blogul meu valorează 256 de lei (dintr-ăştia noi!).
Şi eu mi-am făcut blog să-mi ocup timpul liber pe care oricum nu-l aveam...
Îmi permit totuşi să am îndoieli, deocamdată vedem cum stau lucrurile.


Later edit: milionăreasă = milionar + easă (cuvânt inventat!) :))

6 comentarii:

  1. Pai, Madalina, se presupune ca scriind niste articole publicitare primesc niste bani, DACA aceste articole plac celui care beneficiaza/plateste pentru asa ceva. Eh, nu stiu daca am reusit sa explic mare lucru. Ideea e ca am mai facut cateva cercetari si pe alte bloguri si sunt persoane care spun ca e teapa, altele, din contra, spun ca totul e pe bune.
    Cum traim in tara in care traim si tepele fiind la mare cinste pe la noi... ma indoiesc sincer ca voi vedea vreun banut din asa ceva.
    Dar mi-am spus ca merita incercat - daca unii lauda sistemul asa de tareee! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca reusesti ceva sa-mi zici si mie...ca nu de alta dar in tine am incredere;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca am sa spun! Numai ca nu prea am timp sa ma ocup de ce mi-am propus.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa incerc eu sa va "dezamagesc". Ideea este sa scrii pe blog articole, facand astfel reclama la tot felul de site-uri. Pana aici este OK. Problema este ca la ora actuala piata din Romania nu este receptiva la asa ceva. S-ar putea sa faci banii astia intr-o luna sau intr-un an. Depinde ce oferte ti se vor oferi. Pana acum sunt destul de slabute...

    RăspundețiȘtergere
  5. Uff! Si eu care imi faceam calcule peste calcule (aproape ca-mi facea si mie cu ochiul o Porshe cadou de Craciun :D

    @Robert, chiar asteptam si opinia ta. Stiu ca trebuie scrise niste articole (chiar am de lucru la doua) numai ca n-am timp. Insa am mai citit si pe net ce spune lumea si mi-am dat seama ca e posibil sa fie teapa.

    RăspundețiȘtergere