luni, august 30

La intamplare

               De la madalina raducanu  am primit o "misiune" si anume aceea de a spune cate ceva despre unele lucruri  care conteaza pentru mine. Trebuie sa spun ca mi-a dat o tema destul de dificila... pentru ca in ultimul timp am lasat zilele sa treaca fara a ma gandi daca ce e in jurul meu mai conteaza. Insa...

              Andreea, e mica mea comoara! Mi-e atat de draga si zambetul ei imi incalzeste atat de tare inima incat aproape nimic altceva nu mai conteaza.
              Ma amuza cand se alinta si-mi spune apasat: "maami, te iubbueesc!"  ;)). Imi place s-o privesc cand doarme - e atat de micuta, de gingasa... iar eu sunt cea care trebuie s-o protejez. Nu de putine ori m-am trezit intrebandu-ma daca sunt in stare sa fac asta.
              Sotul meu, e cel care-mi tulbura inima si mintea.
              Cafeaua... ei, aici ar fi multe de spus. Avem o relatie foooarte speciala! Desi nu beau mai mult de o ceasca de cafea pe zi, preparearea acesteia are un anumit ritual, urmat cu un soi de... sfintenie ;)) sa nu profanam bunatate de cafea.
              Muzica... si aici ar fi mult de scris. Am incercat sa exemplific, insa imi dau seama ca nedreptatesc multe melodii superbe care mi-au incantat fiinta la un moment dat.
             Amintirile... dor.
             Sunt indragostita de florile mele. Sunt superbe!
             Rudyard Kipling imi strabate de fiecare data sufletul cu versurile poeziei Fa-ti timp .

            Sunt doar cateva lucruri luate intamplator. Aceasta... leapsa merge mai departe la Diana , Smaranda in lumea magica a lui Cami , la Ghiocelul alb si Robert .

7 comentarii:

  1. Iubita, meris mult pt. vizita, comentariu si leapsa.Sper sa nu te superi dar, nu am postat niciodata lepse. In ultimul timp nu mai scriu nici in romana, am avut comentarii aiurea, ca nu stiu romana, asa ca..o las balta cu romana! Mersi mult de tot si o saptamina minunata! Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți mulțumesc pentru leapșă, am citit postarea ta când eram la lucru și în seara asta o scriu. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cami, nu ma supar, n-am de ce :) Am observat ca nu mai scrii in romaneste, dar mie nu mi s-a parut un impediment in a-ti citi postarile. Imi pare rau totusi ca ai avut comentarii de prost gust. Din pacate, nu poti multumi pe toata lumea. O saptamana frumoasa iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Diana, sunt convisa ca tu vei scrie ceva foarte frumos, asa cum ne-ai obisnuit. Astept sa vad ce :)

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine pe blog te asteapta mai multe premii. pupicei

    RăspundețiȘtergere