miercuri, iunie 23

...cresti obligatoriu - da... sigur

Detest reclamele. Ne sunt bagate cu forta pe gat, iar cele mai multe sunt stupide si cu greu iti dai seama ce anume vor sa promoveze. Nu e cazul spotului meu "preferat"! Nuu, aici afli ca daca ai soare, ai... un iaurt, cresti obligatoriu. Eteee, na!! Oare noi cum am crescut fara sa mancam minunea?!?
Totusi, uitandu-ma cu atentie la doamna "bine crescuta" care ne zambeste cu bunavointa din televizor, incep sa-i dau dreptate. Insa nu intr-atat incat sa ma convinga sa cumpar produsul cu pricina. De aceea, cand o vad, schimb postul cu viteza luminii.

8 comentarii:

  1. reclamele la iaurt nu m-au convins niciodata. sunt stangace si parca-s facute pentru prosti.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai toate reclamele care apar la tv sunt din ce in ce mai penibile si mai aiurea si de multe ori nu vad legaura intre reclama si produs...gen reclama la giusto..."s-au cunoscut deja, o sa avem un nepotel" si parintii feteio iau direct sucu si beau si fix se vor linisti si vor putea rade in continuare..da da

    RăspundețiȘtergere
  3. Evergreen, si reclamele de la bere sunt destul de tampitele.
    Alexandra, aia de la suc e sublima! Visul oricarui parinte, ce sa spun!

    RăspundețiȘtergere
  4. am ajuns la concluzia ca reclamele te fac sa crezi ca esti bolnav cand poate ai o mica raceala...ca nu mananci sanatos cand de fapt mananci ca multi oameni care sunt oki (faza cu mancarea depinde de organism)... ca exista cel mai bun suc de pe lume cand cele naturale facute de tine sunt cele mai sanatoase... si ei mint... mint frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu imi plac reclamele, dar sa stii ca vrem sau nu vrem, ne uitam sau nu ne uitam la ele, isi lasa amprenta asupra comportamentului nostru, ce putin atunci cand este vorba sa mergem la cumparaturi.
    Iar uneori te trezesti ca vrobesti ca in reclame. Vorba aceea: "a innebunit lupu' !"

    RăspundețiȘtergere
  6. Madalina, normal ca ei mint. Nu intotdeauna asa frumos, dar daca ele (reclamele) isi ating scopul, adica te fac sa cumperi ceva, macar din curiozitate... restul nu mai conteaza.
    Robert, ai perfecta dreptate. Cand am auzit-o pe fetita mea cantand prin casa: "cine bate ziua, la fereastra mea/cine bate ziua, la fereastra mea/cine bate ziua, la fereastra mea/cine bate..." - am hotarat sa nu mai las publicitatea sa ne mai invadeze linistea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Reclamele deja mi-au ajuns peste si de fiecare data mut pe alt post si ghici ce? inca o seria de reclame stupide. Si sincer, nu le vad rostul rostul. Nici o reclama nu ma va convinge sa cumpar un produs care nu imi place. Asa ca degeaba isi pierd timpul facand reclame producatorii... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Xenia, stii cum se spune: "reclama-i sufletul comertului". Tu poate nu cumperi, dar sunt atatia privitori si unii vor cumpara macar pentru a-si satisface curiozitatea. Asa ca scopul e atins.

    RăspundețiȘtergere