duminică, iulie 24

Tineret, mândria ţării

Mă sună ieri dimineaţă o prietenă pe care nu o văzusem de o vreme. M-a întrebat dacă nu vreau să ne întâlnim să mai punem ţara la cale, şi ne-am pus de acord să mergem cu picii în parc. Pentru că băiatul ei e mai măricel decât năzdrăvana mea, şi e îndrăgostit de o pereche de role de care nu s-ar despărţi nici noaptea la culcare dacă maică-sa n-ar face apel la tonalităţi mai înalte, am hotărât să mergem într-un loc special amenajat pentru rolleri.
Parcul plin de copii şi tineri ai căror hormoni se auzeau tropăind din depărtare, vremea frumoasă, vedere la Dunăre şi noi discutând. 
Toate bune până aici.
La un moment dat, auzim o voce în spatele nostru:
- Eeii!! În puii mei...
Întoarcem capetele să vedem ce s-a întâmplat. Vedem o fată... o fetişcană de cel mult 16-17 ani, ce-şi flutura mâinile în aer, exprimându-şi încântarea.
- Ce faci, femeie!? şi porni cu braţele deschise către "femeia" de 40 kg, proaspătă posesoare a unei cărţi de identitate. 
S-au îmbrăţişat, s-au pupat, lângă ele făcându-şi apariţia şi doi "masculi" feroce, cu tricouri roz, mulate, cu pantalonii strânşi pe gleznă şi turul până la genunchi. S-au pipăit îmbrăţişat călduros, s-au mozolit pupat cu drag, doar aşa fac prietenii, nu?

Amica mea, aflată la a doua tinereţe, zice privindu-le pe cele două:
- Tre' să mă duc la reciclare...



7 comentarii:

  1. :))) oh da! Mie imi vine sa ma duc sa le dau si doua palme...nu stiu cu ce educatie cresc copiii astia...dar parca sunt din ce in ce mai putini copii buni.. :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca ce spui tu e un lucru rau si crede-ma, limbajul este destul de "domestic". Pana la urma pe majoritatea dintre noi ne schimba vremurile si nu noi, vremurile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e inca un caz ,,fericit".Se putea si mai rau,la cat de rai sunt adolescentii de azi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si sa se recicleze in ce? In specimene ilustre ca cele prezentate de tine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucica,
    astea erau chiar simpatice. Ar fi trebuit să le vezi îmbrăcămintea! ;))

    Robert,
    limbajul... e oarecum domestic. L-aş încadra la celebrele "fatăă" sau "fhă", dar nu vreau să fiu răutăcioasă. :D

    Fatacareaduceploaia,
    părinţii sunt vinovaţi de ceea ce se întâmplă cu adolescenţii noştri.

    Iulia,
    era doar o ironie. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dara te imbratisez cu drag ! ce-as sta si eu cu tine la o banca de vorba in parc .Prietena ta are dreptate ! numai ca de reciclare au altii nevoie chiar daca nu li s-a uscat cerneala de pe buletin . :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai revenit Alm! Şi mie mi-ar plăcea să schimbăm câteva cuvinte, pe o bancă, într-un parc. :)

    RăspundețiȘtergere