sâmbătă, mai 21

Eu şi prietenul Google

Am cam neglijat blogul în ultima vreme şi am rămas cu datorii, dar nu-i bai, le voi onora pe toate... la un moment dat. Însă relaţia omenirii cu internetul e strânsă, aşa că am avut ocazia să-mi dau seama că problemele ce mi-au dat mie bătăi de cap odată, frământă acum alte minţi şi suflete. Leapşa primită de la Alm "tratează" exact acest subiect.
Ştiţi reclama cu  "respiră-mi şi mie în telefon"?
E amuzantă dacă nu ţi se întâmplă pe bune. Pe mine m-au trecut toate transpiraţiile anul trecut când, timp de vreo lună sau mai mult, mă tot suna cineva de pe acelaşi număr de telefon, fără să spună nimic. Mai nou, am aflat că se numeşte callcenter şi că eram sunată pentru că mi-am dat acordul... mda, poate într-o realitate alternativă. În fine, numărul cu pricina e 0374103800 şi oamenii sunt stresaţi în continuare, deşi mulţi dintre ei nu au nici o legătură cu Metro (de unde se presupune că provine baza de date accesată), aşa cum tot încearcă să mă convingă diverşi anonimi care se rătăcesc pe Google şi ajung pe blogul meu.

Dar aş fi nedreaptă dacă aş neglija numărul 0374101616. Se pare că e noua vedetă în materie de stresat populaţia, pentru că de mai bine de o lună, un val de căutări pe Google aduce bieţii nelămuriţi pe blogul meu, plecând de aici "luminaţi" nevoie mare.

masina impodobita pt nunta - Deşi rata divorţurilor e destul de mare, se pare că mai sunt tineri care încă mai pun preţ pe instituţia căsătoriei. Şi cum un astfel de eveniment trebuie celebrat printr-o petrecere ca-n poveşti, sunt necesare pregătiri intense. Dar Google nu e vreun guru în materie de decoraţiuni, aşa că viitoarele miresuci se trezesc direcţionate către un site care nu are nicio legătură cu apropiatul eveniment.

Cineva a căutat teste iqpentru copii de 10 ani, însă de astea cred că se ocupă persoane specializate. Mie mi se păreau utile testele iq pentru viitoarele mămici. Multe dintre ele dau dovadă că nu au nimic în comun cu maternitatea.

Poze ce se misca cu pesti - se mişcă pozele sau peştii?

West ice cigarettes to buy - ieftin şi bun, ieftin şi bun! Sau "hai la gratis!" să o citez pe Andreea. :)) Aici e clar! Google i-a jucat omului o festă de zile mari.

Tusea şi junghiul... cuplu foarte răspândit pe teritoriul României...
Badijonări cu petrol... greţoase, nu mai chinuiţi copiii! Vorbesc serios.
Şi, dacă tot suntem la capitolul boli şi leacuri tradiţionale, nu aş uita de reclama la carmol - care mi se pare cea mai reclamă din ultimul an...


Leapşa merge mai departe la Iulia MihaiLucica RaduChiulica si la Miss Sunshine. Şi la oricine doreşte să o preia.

Acestea fiind spuse, vă doresc un sfârşit de săptămână minunat!

11 comentarii:

  1. Imi facusem la un moment dat chiar so o rubrica din asa ceva :D Ok, maine se rezolva! :P

    Parol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulia, abia astept sa citesc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dara Am înţeles că astăzi este ziua ta şi am trecut pe aici să-ţi spun un LA MULŢI ANI ! şi am venit cu un buchet de flori pe care îl găseşti aici

    RăspundețiȘtergere
  4. SoriN, mulţumesc! Florile sunt superbe! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani, draga Dara! O floare de Echinopsis din Arcadia, de ziua ta! :)

    http://img191.imageshack.us/img191/8606/cactusl.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. O zi minunată , un manunchi de gânduri frumoase şi o imbrăţişare prietenească, o mare de fericire si armonie pentru tine. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Iulisa! :) Şi bine ai venit aici!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Desi au trecut 3 zile de la ziua ta :D

    Cat despre Google, algoritmii lui sunt de neinteles pentru multi, cu toate ca mie nu mi se intampla sa fiu "descoperit" dupa astfel de cuvinte. Poate si din cauza ca am alta "orientare" decat mult iubita noastra tara.

    M-am uitat in codul sursa al blog-ului tau (mai mult de curios). Nu ti-am gasit meta-tag-urile. Poate ca nu ar fi rau sa le pui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Robert, mulţumesc de urări! Abia ieri a fost ziua mea, deci nu e târziu. :P

    Iar despre meta-tag-uri... nu le-am pus pentru că nu ştiu exact ce să pun. Sunt novice în blogging, dar sunt perseverentă. Şi am de aflat o mulţime de lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Spor la treaba atunci!

    PS: iar se intampla ceva cu blogger

    RăspundețiȘtergere